köp billiga  sitter Maui gräddvit - svart i hög kvalitet till lågpris på Fyndpris.se
Clp

sitter Maui gräddvit - svart

20 081,00 kr
Köp sitter Maui gräddvit - svart Välj bland säsongens Barstolar & pallar | kontorsstol och många olika modeller av möbler och trädgård . Handla enkelt online hos fyndpris.se
Kvantitet
  Slut i Lager


Average votes for this product
0 / 5
Average : 0 / 5
Based on 0 customers advices.
Letar du efter en trädgård bord och stolar? Med sitt Maui får du en elegant, platsbesparande bord för utomhus.
Denna högkvalitativa möbler Maui imponerar inte bara med en förstklassig design med briljant, modern look, förvånar det också med en annan vacker funktioner. Musik av krävande konstruktion är möblerna mycket utrymmesbesparande och flexibel, även om det ger bekväma sittplatser för 10 personer.
Ca. Mätningar:
fåtölj: total höjd: 68 cm I Total djup: 58 cm Jag total bredd: 58 cm Jag sitsdjup: 54,5 cm
Sitshöjd: 41 cm + 8 cm kudde jag ryggstödets bredd: 3,5 cm bredd armstöd I : 3,5 cm
pall: total höjd: 36 cm jag total bredd: 48 cm jag total djup: 48 cm
tabell: total höjd: 74,5 cm + 5 mm glasplatta jag total bredd: 184 cm Jag djup: 121 cm
material och utförande:
vide ser ut traditionella rotting, men har mycket mer fördelar. Till skillnad från vanliga rotting, är vide speciellt väl lämpad för användning utomhus eftersom materialet är mycket slitstarkt och inte benägna att fiber. Polyrattanfasern är vattentäta, lätta att rengöra och UV-beständig, så de bytte behåller sin färgdjup även med frekvent och långvarig användning. Wicker möbler är mycket enklare än traditionella trädgårdsmöbler, eftersom ramen är tillverkad av aluminium, så att stora trädgårdsmöbler kan vara galen enklare tider. Genom pulverbelagd aluminium möbler är robust och tålig rostfritt. De multipla strävor säkerställa också extrem stabilitet. Kuddarna är försedda med lock tillverkade av 100% polyester. Dessa är vatten- och smutsavvisande och deras hög hållbarhet hållbara. Tack vare de dolda sydda blixtlås, kan ersättningen vid behov lätt avlägsnas och tvättas.
11328101

Recently Viewed Products