köp billiga  hörnsoffa Marbella Cream Vit 5mm - grånande i hög kvalitet till lågpris på Fyndpris.se
Clp

hörnsoffa Marbella Cream Vit 5mm - grånande

5 929,00 kr
Köp hörnsoffa Marbella Cream Vit 5mm - grånande Välj bland säsongens Barstolar & pallar | kontorsstol och många olika modeller av möbler och trädgård . Handla enkelt online hos fyndpris.se
Kvantitet

Average votes for this product
0 / 5
Average : 0 / 5
Based on 0 customers advices.
Detta element är en slags ett hörn av den inställda Marbella och att ha dig här som ett enda element för att komplettera, utöka och flexibel varierande. Om soffan kombinerar vinkel eller stol med fotpall på torget:
-Med de enskilda elementen i Marbella serien, har du många varianter av kläder för varje utrymme öppen och du kommer säkert att hitta din nya favorit plats! Och att detta är också fortfarande långa dig tack väder flätade garanteras.
Samspelet mellan de enskilda elementen resulterar i helhetsbilden en behagligt avslappnad och ändå utrymme vänliga möbler är avslappnande effekt klart i förgrunden. Moderna höga armstöd är sömlöst sammanflätad med ryggstödet. De intressanta platta fötter alla sittplatser och bord passar in i enhetligt utseende
kvadrat hörn element mesh fint med vinkel utformning av trädgårdsmöbler och har ingen möjlighet att vara fast men diskret och lätt -. Perfekt för lättare rätter och läckra drinkar.
ca Mätningar:
total höjd: 62 cm
totala bredd: 80 cm
Totalt djup: 80 cm
sätesbredd: 64 cm Jag sitsdjup: 64 cm Jag Sitshöjd: 31 cm
pad tjocklek: ca 10 cm
11332946
125 objekt