köp billiga  sitt Tropea gräddvit - grå i hög kvalitet till lågpris på Fyndpris.se
Clp

sitt Tropea gräddvit - grå

21 338,00 kr
Köp sitt Tropea gräddvit - grå Välj bland säsongens Barstolar & pallar | kontorsstol och många olika modeller av möbler och trädgård . Handla enkelt online hos fyndpris.se
Kvantitet
  Slut i Lager


Average votes for this product
0 / 5
Average : 0 / 5
Based on 0 customers advices.
Sitt Tropea hotell med hög kvalitet möbler Tropea du är förberedd för någon fest perfekt.
Upplev lyxig komfort!
Med stora möbler Tropea du är garanterad att imponera på dina gäster! Den högkvalitativa polyrattan optiken ger en somrig känsla och sprutas samtidigt en touch av lyx. Den expansiva fåtölj rymlig komfort av en hektisk kvällar.
Mångsidig möbler
särskilt möbler kännetecknas av sin mångsidighet. De särskilda flätade optiken i kombination med den vackra glasskivan på bordet är lämplig för en mängd olika händelser och omständigheter. Oavsett om du planerar en trevlig middag med vänner eller en större företagsevenemang, Dessa platser är alltid perfekt.
kvalitet utförande för inomhus och utomhus
möbler Tropea är perfekt för ditt hem och din trädgård eller gård. Genom den enkla men hög kvalitet design, passar möblerna lätt din anläggning och kommer att utöka ditt hem med en annan höjdpunkt
Möblerna Tropea.
för att du ska ha lång underhållskvalitet din njutning av bekväma sittplatser , stolar och tabellen är särskilt lätt att underhålla och bearbetas i särskilt hög kvalitet. Ramen är tillverkad av aluminium och materialet av sätena är Polyrattan.

Ca. Dimensioner:
tabell:
bredd x längd: 210 x 150 cm
höjd: 75 cm
top: 5,5 cm
11348508

Recently Viewed Products