köp billiga  soffagrupp - Loungegrupp för trädgården Fiji gräddvit - svart i hög kvalitet till lågpris på Fyndpris.se
Clp

soffgrupp - Loungegrupp för trädgården Fiji gräddvit - svart

8 707,00 kr
Köp soffagrupp för trädgården Fiji gräddvit - svart Välj bland säsongens Barstolar & pallar | kontorsstol och många olika modeller av möbler och trädgård . Handla enkelt online hos fyndpris.se
Kvantitet

Average votes for this product
0 / 5
Average : 0 / 5
Based on 0 customers advices.
Lounge Set Fiji
Liten, kompakt och gosig: Denna vackra Flachrattan-set går på (nästan) varje balkong och återspeglas också inne väl. Beroende på plats, tillfälle och humör du frågar eller fyra säteselement separat kombineras. Gott om utrymme för glas, tallrikar och allt som gör vistelsen trevligare, ger den kvadratiska soffbordet. En flexibel soffgrupp, som låter dig ta livet lätt
Mått:.
pall
Höjd: 62 cm
bredd x djup: 61,5 x 72 cm
sitshöjd: 28 cm + 8 cm kudde
sitsdjup: 66 cm
ryggdyna
36 x 63 x 37 cm (HxBxT)
ottoman
höjd~~POS=HEADCOMP: 28 cm + 8 cm kudde
bredd x djup: 61,5 x 61,5 cm
Tabell
Höjd: 28 cm
Bredd x Djup: 63 x 61,5 cm
tjocklek på fötter: 5,5 x 5,5 cm
Varför Rotting
Rotting Looks som konventionell rotting, men har mycket mer fördelar. Det är helt vattentät och mycket lätt att rengöra.
Till skillnad från vanliga rotting, är vide mycket tålig och är inte benägna att fiber. Det är UV-resistent och kan lätt tillbringa timmar i solen utan att förlora färgdjup.
rottingmöbler är mycket enklare än traditionella trädgårdsmöbler, eftersom ramen för aliminium där. Detta är betyget i stort och många trädgårdsmöbler mycket bekvämt eftersom det ändå måste flyttas till och från gånger.
Mehrfachverstrebung stolar ger extrem stabilitet. Speciellt när ramen sparas i omärkta. Möblerna är sedan instabil och creaks med varje rörelse.
11364301
49 objekt