köp billiga  stol Bilbao / Madeira gräddvit - natura i hög kvalitet till lågpris på Fyndpris.se
Clp

stol Bilbao / Madeira gräddvit - natura

4 285,00 kr
Köp stol Bilbao / Madeira gräddvit - natura Välj bland säsongens Barstolar & pallar | kontorsstol och många olika modeller av möbler och trädgård . Handla enkelt online hos fyndpris.se
Kvantitet

Average votes for this product
0 / 5
Average : 0 / 5
Based on 0 customers advices.
Denna stol inslag gör någon kombination bildar kläder Madeira tills helt och här som ett enda element för att slutföra ha Expandera och flexibel varierande. Om soffan kombinerar vinkel eller stol med fotpall på torget:
-Med de enskilda elementen i Madeira Series, har du många varianter av kläder för varje utrymme öppen och du kommer säkert att hitta din nya favorit plats! Och att detta är också fortfarande långa dig tack väder flätade garanteras.
Samspelet mellan de enskilda elementen resulterar i helhetsbilden en behagligt avslappnad och ändå utrymme vänliga möbler är avslappnande effekt klart i förgrunden. Moderna höga armstöd är sömlöst sammanflätad med ryggstödet. Den intressanta platta fötter alla sittplatser och bord passar in i enhetligt utseende.
Torget stol passar perfekt till vinkel utformningen av trädgårdsmöbler och arbetar genom sin form inte är alltför stor, men smälter diskret och diskret perfekt i möbel landskapet , Han är singel just ett blickfång samt en uppsättning med flera fåtöljer eller soffa kombination. Njut med alla sinnen snart
Mått:
Bredd: 90 cm
djup: 86 cm
höjd: 67 cm
Sitshöjd: 30,5 cm + 10 cm kudde
material och bearbetning:
Denna exklusiva trim uppfyller inte bara visuellt högsta standard -. Och material som används i manuellt arbete till de bästa kvalitetsstandarder och säkerställa stabilitet och livslängd
särskilt lämplig för utomhusbruk lämplig UV-beständigt material vide ser ut traditionella rotting, men mycket mer robust. Den högkvalitativa 5 mm tjock runt Polyrattanfasern är vattentät, mycket lättskött och helt färgade så att de behåller sin oförändrade grånande färgdjup även med frekvent och långvarig användning. Detta ädla färg, i kombination med en lätt struktur för absolut naturliga utseende av denna möbeluppsättning.
bekväma 10 cm tjocka sittdynor är försedda med lock tillverkade av 100% polyester. Dessa är vatten- och smutsavvisande och deras hög hållbarhet mycket tålig. Tack vare de dolda sydda blixtlås, ersättning vid behov lätt kan avlägsnas och tvättas
ram eller underredet av de enskilda delar av möbler är var och en tillverkad av stabila, pulverlackerad aluminium -. Garanterar stabil och hållbart rostfritt. Foten av hög kvalitet gjuten aluminium.
kvaliteten av möblerna är utmärkt. Köp Inte för inte många högklassiga hotell i Europa ditt trädgårdsmöbler med oss! underredet av de enskilda delar av möbler är vardera tillverkade av stabila, pulverlackerad aluminium - garantier stabil och hållbar rostfritt. Foten av hög kvalitet gjuten aluminium.
kvaliteten av möblerna är utmärkt. Köp Inte för inte många högklassiga hotell i Europa ditt trädgårdsmöbler med oss! underredet av de enskilda delar av möbler är vardera tillverkade av stabila, pulverlackerad aluminium - garantier stabil och hållbar rostfritt. Foten av hög kvalitet gjuten aluminium.
kvaliteten av möblerna är utmärkt. Köp Inte för inte många högklassiga hotell i Europa ditt trädgårdsmöbler med oss!
21516826
8 objekt