Handla ottoman Mandal Cremeweiss - natura

Köp ottoman Mandal Cremeweiss - natura Välj bland säsongens Barstolar & pallar | kontorsstol och många olika modeller av möbler och trädgård . Handla enkelt online hos fyndpris.se
3 015,00 kr
Reference:
21550326
taggar:
Love0
Add to wishlist
Add to compare0
Relaterade produkter
Beskrivning
Ottoman Mandal
Detta element är en slags Backless förlängning av kläder Mandal och att ha dig här som ett enda element för att komplettera, utöka och flexibel varierande. Vare sig kombineras som bekvämt fotstöd för fåtöljer, soffa i hörnet eller stol med fotpall på torget:
-Med de enskilda elementen i Mandal-serien, har du många varianter av kläder för varje utrymme öppen och du kommer säkert att hitta din nya favorit plats! Och att detta är också fortfarande långa dig tack garanterat väder rotting.
Samspelet mellan de enskilda elementen resulterar i helhetsbilden en behagligt avslappnad och ändå utrymme vänliga möbler är avslappnande effekt klart i förgrunden. Moderna höga armstöd är sömlöst sammanflätad med ryggstödet. De intressanta platta fötter alla sittplatser och bord passar in i enhetligt utseende.
kvadratisk pall element mesh fint med vinkel utformning av trädgårdsmöbler och arbetar genom sin kvadratiska form inte alltför massiva, men smälter diskret diskret i kläder liggande

Dimensioner:.

lagringsutrymme: 59 x 59 cm
höjd: 29,5 cm
material och process
Denna exklusiva set inte bara uppfyller de högsta kraven optiskt - inklusive handgjorda material som används till de bästa kvalitetsstandarder och säkerställa stabilitet och hållbarhet.
Den särskilt lämpad för utomhusbruk lämplig UV-beständigt material vide ser ut konventionell rotting men är mer hållbara. Den högkvalitativa 5 mm tjock runt Polyrattanfasern är vattentät, mycket lättskött och helt färgade så att de behåller sin oförändrade grånande färgdjup även med frekvent och långvarig användning. Denna ädla färg, i kombination med en lätt struktur för helt naturliga utseende av denna möbler set. Den tjocka
bekväm sittdyna är försedda med lock tillverkade av 100% polyester. Dessa är vatten- och smutsavvisande och deras hög hållbarhet mycket tålig. Tack vare de dolda sydda blixtlås, kan ersättningen vid behov lätt avlägsnas och tvättas.
Produktdetaljer
21550326
Reviews
Inga kommentarer

Leave a review

  • Fit:
  • Quality:
Describe this product using simple and short words.
Upload images:
Drop images here or click to upload.
8 andra produkter i samma kategori:
Relaterade produkter

Meny

inställningar

Share

QR-kod

Create a free account to save loved items.

Logga in

Create a free account to use wishlists.

Logga in