köp billiga  lyx Auflagenbox L 5mm - pärlvit i hög kvalitet till lågpris på Fyndpris.se
Clp

lyx Auflagenbox L 5mm - pärlvit

7 948,00 kr
Köp lyx Auflagenbox L 5mm - pärlvit Välj bland säsongens Barstolar & pallar | kontorsstol och många olika modeller av möbler och trädgård . Handla enkelt online hos fyndpris.se
Kvantitet

Average votes for this product
0 / 5
Average : 0 / 5
Based on 0 customers advices.
Lyx Auflagenbox - ädel och praktisk
förvaringslåda är en ädel och funktionell bröstet för din trädgård textilier. Det är vävd av tjock Polyrattangeflecht 2x. Den ram av pulverlackerat aluminium är särskilt robust och hållbar. Det rostar inte och skyddar trädgårdsmöbler mot vittring och korrosion. För praktiskt stöd och extra stabilitet även två gasfjäder spjäll säkerställa locket på lådan - garanterat jämn öppning och stängning. I de båda sidorna flätade locket en film införlivas som skyddar innehållet från ovan mot fukt. Observera att detta därför inte existerar i resten av bålen och artikeln är inte vattentät.
Boxen är lätt att öppna med en toppmonterad lock och nära.
material och process
Denna exklusiva Auflagenbox säkerställer smidig öppning och stängning inte bara uppfyller de högsta kraven visuellt - - för praktiskt stöd och ökad stabilitet också de två gasfjäder spjäll säkerställa locket av lådan Även de material som används för hand. de bästa kvalitetsstandarder och säkerställa stabilitet och hållbarhet.
den särskilt lämpad för utomhusbruk lämplig UV-beständigt material vide ser ut konventionell rotting men är mer hållbara. Den högkvalitativa 5 mm tjock runt Polyrattanfasern är vattentät, mycket lättskött och helt färgade så att de behåller sin oförändrade grånande färgdjup även med frekvent och långvarig användning. Detta ädla färg, i kombination med en lätt struktur för absolut naturliga utseende denna ädla lagring.
Luxusauflagenbox finns i 3 olika storlekar. Beställ matchande trädgårdsmöbler i bästa fall lika med det.
Ca. Dimensioner:
Auflagenbox L
Höjd: 63 cm
bredd: 122 cm
Djup: 70 cm
inre bredd: 110 cm
inre höjd: 53 cm
inre djup: 58 cm
väggtjocklek: 5 cm
kapacitet: 338 liter
Auflagenbox XL
höjd~~POS=HEADCOMP: 75 cm
bredd: 139 cm
djup~~POS=HEADCOMP: 83 cm
inre bredd: 127 cm
inre höjd: 65 cm
inre djup: 71 cm
väggtjocklek: 5 cm
kapacitet: 586 liter
11631797
25 objekt

Recently Viewed Products