Handla barstol Alia Cream - Vit

Köp barstol Alia Cream - Vit Välj bland säsongens Barstolar & pallar | kontorsstol och många olika modeller av möbler och trädgård . Handla enkelt online hos fyndpris.se
1 332,00 kr
Reference:
11668702
Varumärke:
taggar:
Love0
Add to wishlist
Add to compare0
Relaterade produkter
Beskrivning
Barstol Alia hotell med sin tydliga och modern design gör denna barstol polyrattan inte bara en trädgårdsfest en fin figur! Även för en maklig kaffe i eftermiddagssolen eller ett glas vin på kvällen denna barstol är en stor och chic alternativ (eller förlängning) till en klassisk lounge grupp.
Ca. Mätningar:
Höjd: 74,5 cm
bredd: 37 cm
djup: 37 cm höjd
sidfot: 27 cm
kudde tjocklek: 7 cm
Varför Polyrattan <? BR> Polyrattan ser ut traditionella rotting, men har mycket mer fördelar. Det är helt vattentät och mycket lätt att rengöra.
Till skillnad från vanliga rotting, är vide mycket tålig och är inte benägna att fiber. Det är UV-resistent och kan lätt tillbringa timmar i solen utan att förlora färgdjup.
rottingmöbler är mycket enklare än traditionella trädgårdsmöbler, eftersom ramen för aliminium där. Detta är mycket praktiskt, särskilt för stora och många trädgårdsmöbler, eftersom dessa har fortfarande flyttas till och från gånger. De Mehrfachverstrebung stolar säkerställer extrem stabilitet. Speciellt när ramen sparas i omärkta. Möblerna är sedan instabil och creaks med varje rörelse. De Mehrfachverstrebung stolar säkerställer extrem stabilitet. Speciellt när ramen sparas i omärkta. Möblerna är sedan instabil och creaks med varje rörelse. De Mehrfachverstrebung stolar säkerställer extrem stabilitet. Speciellt när ramen sparas i omärkta. Möblerna är sedan instabil och creaks med varje rörelse.
Produktdetaljer
11668702
Reviews
Inga kommentarer

Leave a review

  • Fit:
  • Quality:
Describe this product using simple and short words.
Upload images:
Drop images here or click to upload.
8 andra produkter i samma kategori:
Relaterade produkter

Meny

inställningar

Share

QR-kod

Create a free account to save loved items.

Logga in

Create a free account to use wishlists.

Logga in