köp billiga  barstol Alia gräddvit - grå i hög kvalitet till lågpris på Fyndpris.se
Clp

barstol Alia gräddvit - grå

1 229,00 kr
Köp barstol Alia gräddvit - grå Välj bland säsongens Barstolar & pallar | kontorsstol och många olika modeller av möbler och trädgård . Handla enkelt online hos fyndpris.se
Kvantitet

Average votes for this product
0 / 5
Average : 0 / 5
Based on 0 customers advices.
Barstol Alia hotell med sin tydliga och modern design gör denna barstol polyrattan inte bara en trädgårdsfest en fin figur! Även för en maklig kaffe i eftermiddagssolen eller ett glas vin på kvällen denna barstol är en stor och chic alternativ (eller förlängning) till en klassisk lounge grupp.
Ca. Mätningar:
Höjd: 74,5 cm
bredd: 37 cm
djup: 37 cm höjd
sidfot: 27 cm
kudde tjocklek: 7 cm
Varför Polyrattan <? BR> Polyrattan ser ut traditionella rotting, men har mycket mer fördelar. Det är helt vattentät och mycket lätt att rengöra.
Till skillnad från vanliga rotting, är vide mycket tålig och är inte benägna att fiber. Det är UV-resistent och kan lätt tillbringa timmar i solen utan att förlora färgdjup.
rottingmöbler är mycket enklare än traditionella trädgårdsmöbler, eftersom ramen för aliminium där. Detta är mycket praktiskt, särskilt för stora och många trädgårdsmöbler, eftersom dessa har fortfarande flyttas till och från gånger. De Mehrfachverstrebung stolar säkerställer extrem stabilitet. Speciellt när ramen sparas i omärkta. Möblerna är sedan instabil och creaks med varje rörelse. De Mehrfachverstrebung stolar säkerställer extrem stabilitet. Speciellt när ramen sparas i omärkta. Möblerna är sedan instabil och creaks med varje rörelse. De Mehrfachverstrebung stolar säkerställer extrem stabilitet. Speciellt när ramen sparas i omärkta. Möblerna är sedan instabil och creaks med varje rörelse.
11668808
38 objekt

Recently Viewed Products