Köp online Skrivbord i återvunnet trä med järnben

Köp billigt Skrivbord i återvunnet trä med järnben | Detta skrivbord i antik stil och återvunnet trä, med en flerfärgad bordsskiva och 4 hållbara järnben
1 799,00 kr
Reference:
241641
Varumärke:
Love0
Add to wishlist
Add to compare0
Relaterade produkter
Beskrivning

Detta skrivbord i antik stil och återvunnet trä, med en flerfärgad bordsskiva och 4 hållbara järnben, är ett tidlöst tillbehör för ditt hem. Dess återvunna trä tillför en stabil och säker yta för placering av dina datorer, ipads, böcker och prydnader. Bordet har ett utrymme under bordsskivan och en låda på sidan, som kommer att erbjuda dig extra lagringsutrymme.

Bordet är tillverkat av återvunnet trä, vilket innebär att varenda möbel är unik och skiljer sig något från varandra. Möblerna tillverkas av återvunnet trä och har drag av olika träslag, som teak, sheeshamträ, akacia, mangoträ, saalträ etc. Återvunnet trä är fast, stabilt, hållbart och vackert. Spikhålen eller de ådriga virket bidrar med dess historia och bjuder in en annan generation för att samspela med sin egen. Denna möbel speglar din medvetenhet kring resurshushållning, miljöskydd och hållbar utveckling.

Dessutom, tillägger ett hantverk som bidrar till en spektakulär stil och skänker dig med exotism. Varje process av rekombination, polering, målning och vaxning är omsorgsfullt förberett. Detta klassiska skrivbort blir ett perfekt tillägg för ditt hem.

Viktig notering: Färger kan variera från produkt till produkt, vilket gör varje skrivbort unikt; leveransen är slumpartad.

  • Material av bordsskiva: Återvunnet massivt trä
  • Material (ben): Målat järn
  • Total storlek: 97 x 45 x 76 cm (L x B x H)
  • Multi-färgad trälåda med järnknopp
  • Handgjorda

Produktdetaljer
241641
Reviews
Inga kommentarer

Leave a review

  • Fit:
  • Quality:
Describe this product using simple and short words.
Upload images:
Drop images here or click to upload.
8 andra produkter i samma kategori:
Relaterade produkter

Meny

inställningar

Share

QR-kod

Create a free account to save loved items.

Logga in

Create a free account to use wishlists.

Logga in