köp billiga  Förvaringslåda i återvunnet trä i hög kvalitet till lågpris på Fyndpris.se
vidaXL

Förvaringslåda i återvunnet trä

769,00 kr
Köp billigt Förvaringslåda i återvunnet trä | Denna förvaringslåda i antikstil kommer att utgöra ett tidlöst inslag i ditt hem, bidrar med rikligt
Kvantitet

Senaste gången den här produkten lades i en varukorg: 2018-11-19

Average votes for this product
0 / 5
Average : 0 / 5
Based on 0 customers advices.

Denna förvaringslåda i antikstil kommer att utgöra ett tidlöst inslag i ditt hem, bidrar med rikligt förvaringsutrymme och kommer säkerligen hjälpa dig att hålla ordning på dina ägodelar.

Förvaringskistan är tillverkad i återvunnet trä vilket betyder att varje möbel är unik och skiljer sig något från de andra. Möbler tillverkade av återvunnet trä har karaktärsdrag från olika träslag såsom sheesham, teak, palisander, mangoträ, akacia, ädelträ, etc. Återvunnet trä är massivt, stadigt, hållbart och vackert. Spikhål och synlig ådring ger möbeln en historia och bjuder in ännu en generation att genomsyra den med sin alldeles egen sådan. Den här möbeln kommer att visa att du förstår koncept såsom resursskydd, miljöskydd och hållbar utveckling.

Det rena hantverket tillför en spektakulär exotisk känsla. Varje process för återkombinering, polering, målning och vaxning är omsorgsfullt utförd. Denna antika förvaringskista kommer bli ett utmärkt inslag i ditt hem!

OBS! Färger kan variera på möblerna, vilket gör varje möbel unik. Leveransen är slumpartad.

  • Material: Återvunnet massivt trä i flera färger
  • Total storlek: 39 x 28 x 31 cm (L x B x H)
  • Handgjort
  • Polerat, delvis målat och vaxat
241644
10 objekt

Recently Viewed Products