köp billiga  Barstol återvunnet massivt trä i hög kvalitet till lågpris på Fyndpris.se
vidaXL

Barstol återvunnet massivt trä

1 269,00 kr
Köp billigt Barstol återvunnet massivt trä | Barstolen blir ett tidlöst tillägg till ditt hem, lämplig för både klassisk och modern interiör. Pal
Kvantitet

Senaste gången den här produkten lades i en varukorg: 2019-02-04

Average votes for this product
0 / 5
Average : 0 / 5
Based on 0 customers advices.

Barstolen blir ett tidlöst tillägg till ditt hem, lämplig för både klassisk och modern interiör. Pallen har dessutom fotstöd för att erbjuda dig optimal sittkomfort. Och på grund av dess robusta konstruktion är barstolen mycket hållbar.

Barstolen är tillverkad i återvunnet trä vilket betyder att varje möbel är unik och skiljer sig något från de andra. Möbler tillverkade av återvunnet trä har karaktärsdrag från olika träslag såsom sheesham, teak, palisander, mangoträ, acacia, ädelträ, etc. Återvunnet trä är massivt, stadigt, hållbart och vackert. Spikhål och synliga ådringar ger möbeln en historia och bjuder in ännu en generation att genomsyra den med sin alldeles egen sådan. Den här möbeln kommer att visa att du förstår koncept såsom resursskydd, miljöskydd och hållbar utveckling.

Dessutom utstrålar det rena hantverket en spektakulär exotisk känsla. Varje process för återkombinering, polering, målning och vaxning är omsorgsfullt utförd. Denna antika barstol kommer bli ett utmärkt tillskott i ditt hem!

Observera: Möblernas färger varierar vilket gör varje möbel unik. Leveransen är slumpartad.

  • Material: Återvunnet massivt trä i flera färger
  • Total storlek: 30 x 75 cm (Φ x H)
  • Handgjort
  • Polerat, delvis målat och vaxat
241647
70 objekt

Recently Viewed Products