köp billiga  TV-bänk i massivt återvunnet trä i hög kvalitet till lågpris på Fyndpris.se
vidaXL

TV-bänk i massivt återvunnet trä

2 389,00 kr
Köp billigt TV-bänk i massivt återvunnet trä | Den här TV-bänken i massivt återvunnet trä och vintagestil blir ett tidlöst tillskott till hemmet. T
Kvantitet

Senaste gången den här produkten lades i en varukorg: 2019-08-18

Average votes for this product
0 / 5
Average : 0 / 5
Based on 0 customers advices.

Den här TV-bänken i massivt återvunnet trä och vintagestil blir ett tidlöst tillskott till hemmet. Tack vare den starka stålramen är TV-bänken mycket stadig och hållbar. Den har två lådor för att förvara småsaker och en hylla för att förvara multimediatillbehör, spelkonsoler och tidningar. TV-bänken kan även användas som sidobord, hi-fi-bänk mer mera.

TV-bänken är tillverkad av återvunnet trä, vilket gör att varje möbel är unik och skiljer sig lite från andra. Möbler av återvunnet trä har karaktärsdrag från olika träslag som teak, sheshamträ, akacia, palisanderträ, mangoträ, saalträ med mera. Återvunnet trä är massivt, stabilt, hållbart och vackert. Tecken på nötning och synliga ådringar gör att varje möbel har sin egen historia och ett unikt utseende.

TV-bänken är helt och hållet handgjord och hantverksskickligheten bidrar till den imponerande retrostilen. Varje steg i tillverkningsprocessen görs med stor omsorg, vare sig det är hopsättning, polering, målning eller vaxning.

OBS! Färgerna varierar på TV-bänken vilket gör varje möbel unik. Leveransen är helt slumpmässig.

  • Färg: Flerfärgad
  • Material: Massivt återvunnet trä + stålram
  • Mått: 120 x 35 x 45 cm (L x B x H)
  • Med två lådor
  • Helt handgjort
  • Polerad, delvis målad och vaxad
243275
16 objekt

Recently Viewed Products