köp billiga  Matbord massivt återvunnet trä 80x82x76 cm i hög kvalitet till lågpris på Fyndpris.se
vidaXL

Matbord massivt återvunnet trä 80x82x76 cm

1 379,00 kr
Köp billigt Matbord massivt återvunnet trä 80x82x76 cm | Det här matbordet med antik stil blir ett unikt tillskott till köket eller matsalen. Det massiva trä
Kvantitet

Average votes for this product
0 / 5
Average : 0 / 5
Based on 0 customers advices.

Det här matbordet med antik stil blir ett unikt tillskott till köket eller matsalen. Det massiva träet är stabilt och stadigt. Tack vare den kompakta designen passar bordet perfekt i mindre matsalar. Om du behöver mer plats för familj och vänner kan du bara ställa flera bord bredvid varandra.

Det här bordet i vintagestil är tillverkat av återvunnet trä, vilket gör att varje möbel är unik och skiljer sig lite från andra. Möbler av återvunnet trä har karaktärsdrag från olika träslag som sheesham, teak, palisanderträ, mangoträ och akacia. Återvunnet trä är massivt, stabilt, hållbart och vackert. Tecken på nötning och synliga ådringar gör att varje möbel har sin egen historia och ett unikt utseende.

Detta matbord är helt handgjort och hantverksskickligheten bidrar till dess spektakulära retrostil. Varje steg i tillverkningsprocessen görs med stor omsorg, vare sig det är hopsättning, polering, målning eller vaxning.

Observera: Färgerna varierar på möblerna vilket gör varje möbel unik. Leveransen är helt slumpmässig.

  • Färg: Flerfärgad
  • Material: Massivt återvunnet trä
  • Mått: 80 x 82 x 76 cm (L x B x H)
  • Helt handgjord
  • Polerat, delvis målat och vaxat
243452
170 objekt