Relaterade produkter

Sovrumsmöbelset för barn 8 delar med madrass rosa

Köp billig/t vidaXL Sovrumsmöbelset för barn 8 delar med madrass rosa | Ge barnrummet ett fräsch och modernt utseende med vårt sovrumsmöbelset. Vårt möbelset är framtaget f
Limited special offer
9 223,20 kr (inkl. moms) 9 607,50 kr
Reference:
273841
Love0
Add to wishlist
Add to compare0
Relaterade produkter
Beskrivning

Ge barnrummet ett fräsch och modernt utseende med vårt sovrumsmöbelset. Vårt möbelset är framtaget för att skapa ett bekvämt och praktiskt rum för ditt barn. Setet är av hög kvalitet och är praktiskt oavsett storlek på sovrum.

Enkelsängen har 2 fack och 1 låda för att förvara saker som leksaker, böcker, kläder med mera. En madrass med måtten 200 x 90 är inkluderad i leveransen. Det enkla men snygga skrivbordet är mycket praktiskt och blir en perfekt plats för studier eller pyssel. Skåpet med 4 svänghjul har en låda och ett fack med en dörr och kan även användas som sängbord. Garderoben med 2 dörrar, 1 hylla och 1 klädstång blir en bra förvaringslösning för ditt barns kläder och allt annat du kan tänka dig. Bokhyllan har 5 fack med gott om utrymme för ditt barns böcker. 2 hyllor ingår också för extra plats för att visa upp barnets leksaker, priser eller prydnadsföremål.

Den inkluderade madrassen med tvättbart, fodrat överdrag är mjuk, skön och väldigt bekväm. Den 17 cm tjocka madrassen fördelar automatiskt kroppsvikten och reducerar stress på kroppens tryckpunkter. madrassens översta lager absorberar fukt och ger god värmeisolering. Den är mycket rekommenderad för att minska ledvärk, sömnsvårigheter, allergier, rygg- och nackvärk. Det tvättbara överdraget gör den enkel att rengöra, och den är därför hygienisk. Observera: Madrassen är tillverkad i 3 lager, från övre till undre: 1 cm tvättbart, fodrat överdrag, 15 cm D30-skum, 1 cm tvättbart, fodrat överdrag. Vänligen notera att madrassen, av hygieniska skäl, inte kan returneras om förpackningen öppnats eller tagits av.

Med känsla för detaljer och gott om förvaringsutrymme, kommer detta rosa omfattande sovrumsmöbelset komplettera ditt barns sovrum på en gång.

I leveransen ingår 1 säng, 1 skrivbord, 1 skåp, 1 garderob, 1 bokhylla, 2 hyllor och 1 madrass.

  • Säng:
  • Material: Spånskiva
  • Mått: 204 x 94 x 60 cm (L x B x H)
  • Madrasstorlek: 200 x 90 cm (L x B) (madrass ingår)
  • Med ribbotten
  • Med 1 låda och 2 fack
  • Tyg: Polyester: 100%
  • Material: Polyester: 100%
Produktdetaljer
273841
Reviews
Inga kommentarer

Leave a review

  • Fit:
  • Quality:
Describe this product using simple and short words.
Upload images:
Drop images here or click to upload.
8 andra produkter i samma kategori:
Relaterade produkter

Meny

inställningar

Share

QR-kod

Create a free account to save loved items.

Logga in

Create a free account to use wishlists.

Logga in