köp billiga  Eck Hörnsoffa Molde i konstrotting järngrå 40 cm (Ljusbrun) - sand i hög kvalitet till lågpris på Fyndpris.se
Clp

Eck Hörnsoffa Molde i konstrotting järngrå 40 cm (Ljusbrun) - sand

13 386,00 kr
Köp billigt Eck Hörnsoffa Molde i konstrotting järngrå 40 cm (Ljusbrun) - sand av hög kvalitet till lågpris.
Kvantitet
  Sista produkten i lager

Average votes for this product
0 / 5
Average : 0 / 5
Based on 0 customers advices.
Hörn lounge set Molde - sommaren kommer
Detta eleganta trädgård hörn lounge, speglar skandinavisk stil. Den bekväma hörnsoffa med glasbord gör din trädgård, uteplats eller i dåligt väder och vinterträdgården i en mysig plats. Soffan är mycket bekväm och perfekt för långa sommarkvällar med vänner tack vare generösa kuddar. Glasplatta av bordet är malt kvalitet på sidorna och som ligger på de transparenta gummistift i hörnen av halkfritt på. Den vackra ensemble kan lätt variera och är tack vare de stabila och väderbeständig aluminiumram Polyrattans och överallt sin plats - även inuti det ser bra ut. Den högkvalitativa, målade aluminium fötter i trä effekt är lätta att rengöra och erbjuder tack vare golvspar caps säker grund.
Varför Polyrattan
? vide ser ut som traditionell rotting, men har mycket mer fördelar. Till skillnad från vanliga rotting, är vide speciellt väl lämpad för användning utomhus eftersom materialet är mycket slitstarkt och inte benägna att fiber. Polyrattanfasern är vattentäta, lätta att rengöra och UV-beständig, så de bytte behåller sin färgdjup även med frekvent och långvarig användning. Wicker möbler är mycket enklare än traditionella trädgårdsmöbler, eftersom ramen är tillverkad av aluminium, så att stora trädgårdsmöbler kan vara galen enklare tider. Genom pulverbelagd aluminium möbler är robust och tålig rostfritt. De multipla strävor säkerställa också extrem stabilitet. Kuddarna är försedda med lock tillverkade av 100% polyester. Dessa är vatten- och smutsavvisande och deras hög hållbarhet hållbara. Tack vare de dolda sydda blixtlås, kan ersättningen vid behov lätt avlägsnas och tvättas.
Ca. Mätningar:
varje sidoelement:
total höjd: 64 cm / 69 cm
Total bredd: 135 cm Totalt djup
: (incl. Pad) 78 cm
Sitshöjd: 40 cm / 45 cm
sätesyta (BXT): 128 x 70 cm höjd
tillbaka (sätet): 35 cm höjd
armstödet (sätet): 35 cm
kudde tjocklek: 10 cm
centrala elementet
total höjd: 64 cm / 69 cm
totala bredd: 78 cm
totaldjup: 78 cm
sitshöjd (inkl.
303723
1 Produkt