Staket impregnerat hasselträ 120x250 cm

Köp billigt/a Staket impregnerat hasselträ 120x250 cm | Detta miljövänliga, impregnerade trästaket passar utmärkt för att på ett attraktivt sätt skapa en ba
Limited time offer:
585,20 kr 616,00 kr
Love0
Add to wishlist
Add to compare0
Relaterade produkter
Beskrivning

Detta miljövänliga, impregnerade trästaket passar utmärkt för att på ett attraktivt sätt skapa en barriär i din trädgård.

Detta hållbara staket är tillverkat utav slitstarkt och miljövänligt impregnerat hasselträ, vilka är sammanbundna med galvaniserad tråd, och kommer att motstå tufft väder och starka vindar. Hasselträet har sin egen unika charm och kommer att betona den naturliga karaktären i var trädgård. Det impregnerade hasselträet kan motstå alla väderförhållanden i mer än 10 år, vilket gör att du kommer att kunna njuta av ditt staket under en lång tid framöver. Detta vackra staket har en mängd användningsområden, såsom att inhägna din privata trädgård, en damm eller blomsterbädd, dekorera din bakgård, tillföra en naturlig känsla till din uteplats, etc. Det är det perfekta valet för ditt uterum.

Detta mångfunktionella staket har en höjd på 120 cm och en längd på 2,5 m. Det kan användas fristående eller fästas vid redan existerande trädgårdsstaket eller väggar.

  • Material: Hasselträ, brunt, impregnerat (röttålig)
  • Storlek (utrullad): 120 x 250 cm (H x L)
  • Avstånd mellan pinnarna: 7-9 cm
Produktdetaljer
43142
Reviews
Inga kommentarer

Leave a review

  • Fit:
  • Quality:
Describe this product using simple and short words.
Upload images:
Drop images here or click to upload.
8 andra produkter i samma kategori:
Relaterade produkter

Meny

inställningar

Share

QR-kod

Create a free account to save loved items.

Logga in

Create a free account to use wishlists.

Logga in