Betalning

stripe betalning 

Apple pay med Stripe

Google pay med Stripe 

Vi erbjuder säker kortbetalning med VISA och Mastercard/Eurocard samt American Express. Inga kortavgifter tillkommer. Inga kortuppgifter lagras hos oss, utan de sparas hos vår samarbetspartner Stripe och PayPal. Kortbetalningar som hanteras av våra partners är PCI-DSS certifierade. Det innebär att de följer Payment Card Industry Data Security Standard. Det är den högsta standarden av säkerhet i branschen och den omfattar all hantering av data i den kassalösning vi använder. För företag sker kortbetalning via Stripe som också är certifierad enligt säkerhetskrav PCI-DSS. All korthantering sker SSL-krypterat (Secure Socket Layer) vilket innebär att all kommunikation mellan oss och Stripe är krypterad, så att du tryggt kan fylla i dina kortuppgifter och genomföra betalningen. 

Klarna Faktura/Klarna Konto

Betalningsmetoden Klarna Faktura gör det möjligt för dig att betala efter leverans. När ditt köp har godkänts av Klarna kan vi skicka varorna till dig. Efter att du har mottagit din beställning får du en faktura och har då 14 dagar på dig att betala.

Betalningsmetoden Klarna Konto gör det möjligt för dig att delbetala din beställning varje månad i din egen takt.

Du kan läsa allt om Klarna Faktura och Klarna Konto via deras webbsida.

Om ni är ett företag är det inte möjligt för er att betala med Klarna. Denna regel har fastställts av Klarna och något vi tyvärr inte kan ändra på. Vi rekommenderar dig att använda en annan betalningsmetod.

PayPal

PayPal är en populär så kallad e-plånbok, som lagrar och säkrar din bankinformation. På webbplatser som stöder PayPal behöver du inte längre uppge din bankinformation. När du väljer PayPal i kassan kommer du att omdirigeras till deras hemsida där du loggar in och slutför betalningen. För mer information hänvisar vi till PayPals webbplats.

PayPals policy för godtagbar användning ställer vissa begränsningar på vilka objekt som kan köpas med hjälp av deras betalningsmetod. Som en konsekvens kan PayPal inte användas om du köper varor från externa säljare. Skulle du vara förhindrad från att köpa ett objekt med PayPal, välj en annan betalningsmetod. Vi ber om ursäkt för besväret.

Meny

inställningar

Share

QR-kod

Create a free account to save loved items.

Logga in

Create a free account to use wishlists.

Logga in